fbpx

За нас

„Медияпост Хит Мейл България“ ЕООД е агенция за директен и дигитален маркетинг, част от френската група La Poste. От 2012 г. предлага разработване на промоционални уебсайтове, онлайн реклама във Facebook или Google и други дигитални услуги. През 2015 г. Медияпост Хит Мейл е единствената българска дигитална агенция, поканена от Facebook на международен семинар в Дъблин, Ирландия. От 2016 г. е партньор на Google за реклама в AdWords.

Инаут Трейд е млада българска компания, създадена през 2012 година в крайдунавския град Русе. Нейна единствена цел е да развива и предлага индивидуални куриерски решения за вас и вашия бизнес. Решения, разработени според персоналните нужди и по зададени от клиентите критерии. Вече 5 години доставяме вашите пратки от и до всяка точка на света, като фокус е предлагането на куриерски услуги на територията на България, Румъния и Гърция.

От 2016 г. проектът Balkan eCommerce започва да помага на успешни онлайн търговци да продават и в чужбина. Предлагаме пълен набор от услуги, за да можете с лекота да развиете бизнеса си:

  • три Фулфилмънт склада – в Русе, София и Букурещ.
  • собствен кол-център (на български, румънски език и други eзици), който приема и обслужва поръчките на нашите клиенти в сферата на онлайн търговията.
  • изработване и управление на индивидуални маркетингови стратегии и кампании за нови или вече утвърдени онлайн търговци.
  • печат, складиране и разнос на рекламни материали.

Ние поемаме цялата нужна работа по aдаптирането на Вашия електронен магазин към румънския или гръцкия пазар. Ние превеждаме сайта, помагаме Ви при изготвяне документите за създаване на дружество, осигуряваме Ви куриерски услуги, грижим се да имате склад за продуктите, печелим Ви клиенти. 

Вие единствено се грижите за поддържането на магазина и да предоставяте наличността за продуктите.

InOut е брокер на куриерски услуги, който работи на местния и чуждестранния пазар. С нас можете да постигнете време за доставка от 24 до 48 часа до всяка точка на Румъния или Гърция. Осигуряваме и достъп до складови площи, които са достатъчно близо до клиентите Ви.

InOut ще се погрижи клиентите Ви да общуват с Вас на майчиния си език – писмено и по телефона.

 

Mediapost Hit Mail Bulgaria е маркетинг агенция, част от френската група La Poste. Екипът ни знае как да доведе правилните хора в онлайн магазина Ви и да ги превърне във Ваши клиенти.

Румънските и гръцките партньори на Медияпост Хит Мейл ще се погрижат текстовете на сайта Ви да звучат напълно естествено за съответния клиент.

Преди повече от 4 години InOut подписва договор за партньорство с лидера в куриерския бранш в Румъния SA UrgentCargus /тогава само Urgent/. Целта е да започнат съвместна куриерска услуга, която да предоставя непостигани дотогава срокове на доставка в България и Румъния, в съчетание с най-добра цена. Следват две години усилено разработване на пазарите от двете страни на Дунав. Периодът на пробите и грешките приключва бързо и след добро маркетиране на продукта бизнесът започва да привлича нови клиенти. Услугата набира значителна популярност, но все още има фирми от двете съседни държави, които не знаят, че се предлагат добри куриерски услуги на нормални цени и в двете посоки. Някъде в началото на 2015 година обаче, пазарът започва да търси нещо повече от „чиста“ куриерска услуга.

Огромни възможности за бизнеса:

Много физически и онлайн търговци от България искат да стъпят на три пъти по-големия пазар в нашата северна съседка. За целта търсят правни и счетоводни консултации, маркетинг, превод на сайтовете, кол-център за обслужване на румънски клиенти, следпродажбено обслужване отново на румънски език, складови площи за управление на поръчките и т.н. Изобщо всичко, свързано със старта, разработването и поддържането на дейността и продажбите отвъд Дунав мост. Така се ражда идеята за услуга, която да предлага всички изброени по-горе услуги на едно място.

Първото представяне на концепцията става през миналата есен, когато с шумен успех протича едно събитие, организирано от InOut – „Румъния – мисията възможна“. В партньорство с Българо-румънската търговско-промишлена палата в Русе се провежда рядко посещаван от бизнесмени от цяла България форум. Над 100 фирми слушат повече от 6 часа лекциите на успешни бизнес модели от различни браншове от двете страни на моста –при това безплатно.

Към датата на събитието вече десетки фирми ползват успешно услугата, макар че тя още си няма име. Бизнесът обаче иска да затвори целия организационен и маркетингов цикъл на едно място и по този начин да спести време и средства при налагане на продуктите си на чуждестранния пазар.

След това идва време този продукт да се легитимира и да получи името „Ro-Mania“, но се усеща че по веригата нещо липсва. Партньорът, който решава този проблем, е „Медияпост Хит Мейл България“ – агенция за директен и дигитален маркетинг, част от групата на френските пощи, която има представителства и в Румъния, Испания, Португалия и Виетнам. Изпълнителният директор за България Христо Радичев разбира, че „Медияпост“ е липсващото звено в „Ro-Mania“. Компанията има екип от доказани маркетинг специалисти в Румъния, който е отлично запознат с тенденциите и спецификите на пазара.

След като услугата стъпва на румънския пазар се появява логичния въпрос, „А защо не и в Гърция?“. И така “RO-Mania” логично прераства в “Balkan еCommerce“