Despre noi

Balkan eCommerce este un proiect realizat în parteneriat cu 2 companii cu o reputaţie excelentă şi cunoscute deja pe piaţă, ambele fiind specializate în domenii de activitate aproape asemănătoare – servicii de curierat, marketing direct şi marketing digital.

Mediapost Hit Mail Bulgaria Ltd. este o agenţie de marketing direct şi digital, parte a grupului francez La Poste. Din anul 2012 aceasta oferă dezvoltarea de site-uri web de promovare, publicitate online pe Facebook sau Google și alte servicii digitale. În anul 2015 Mediapost Hit Mail Bulgaria Ltd a fost singura agenție digitală bulgară invitată de Facebook la un seminar internațional în Dublin, Irlanda. Din 2016 este partenera Google pentru publicitate în AdWords.

InOut Trade Ltd. oferă soluţii de curierat şi de transport personalizate pentru afacerea ta. Compania poate livra comenzile tale de la şi către orice punct din lume, accentul principal fiind pus pe trimiterile între Bulgaria, România, Ungaria şi Grecia. Partenerii InOut sunt companii de curierat consacrate de pe ambele părţi ale Podului de peste Dunăre având cea mai mare rată de satisfacere a clienţilor, cea mai mare cota de piaţă şi cu o flexibilitate demonstrată în deservirea comercianţilor fizici online.

Ne ocupăm de tot ce este necesar pentru realizarea şi extinderea magazinului tău online spre piaţă bulgară sau grecească. Oferim suport în traducerea site-ul, asistenţă în pregătirea documentelor pentru înfiinţarea unei societăţi, asigurăm serviciile de curierat, ne ocupăm de spaţiul de depozitare pentru produsele tale îţi câştigăm clienţi. 

Tu te ocupi numai de menţinerea magazinului şi disponibilitatea produselor.

InOut , este o firmă care operează pe piaţa locală şi străină. Cu noi poți obține un timp de livrare de la 24 la 48 de ore oriunde în România sau Grecia. Oferim şi acces la spaţii de depozitare, care sunt suficient de aproape de clienții tăi.

InOut va avea grijă să comunici cu clienții tăi în limba lor maternă – în scris și prin telefon.

 

Mediapost Hit Mail Bulgaria este agenţie de marketing, parte a grupului francez La Poste. Echipa noastră știe cum să aducă oamenii potriviți în magazinul tău online și să îi transforme în clienți fideli.

Partenerii Mediapost Hit Mail Bulgaria din Grecia şi Bulgaria vor avea grijă ca textele site-ului tău să sune perfect natural pentru clienţii către care te adresezi.

Cu mai mult de patru ani InOut a semnat un parteneriat cu liderul în industria de curierat din România SĂ Urgent Cargus / atunci Urgent Curier /. Scopul acestui parteneriat a fost oferirea unui serviciu comun de curierat, care să ofere termene neatinse până atunci de livrare în Bulgaria şi România în combinaţie cu cel mai bun preţ. Au urmat doi ani de dezvoltare intensivă a pieţelor de pe ambele părţi ale Dunării. Perioada de încercări şi erori a trecut rapid şi după un marketing bun al produsului, afacerea a început să atragă clienţi noi. Serviciul a câştigat o popularitate considerabilă dar încă mai există companii din cele două ţări vecine, care nu ştiu încă despre existenţa unui serviciu de curierat bun la preţuri normale, în ambele direcţii. Undeva la începutul anului 2015, cu toate acestea, piaţă a început să caute ceva mai mult decât un serviciu de curierat „pur”.

Oportunităţi imense pentru afacere:
Mulţi comercianţi fizici şi on-line din Bulgaria îşi doresc să între pe piaţă vecină din nord care este de trei ori mai mare faţă de cea locală. În acest scop aceştia caută consultanţă juridică şi de contabilitate, marketing, traducere de site-uri web, call-center-uri pentru suport clienţi din România, servicii post-vânzare, spaţii de depozitare pentru gestionarea comenzilor etc. În general, tot ce este asociat cu lansarea, dezvoltarea şi menţinerea activităţii şi a vânzărilor peste Dunărea. Astfel s-a născut ideea unei soluţii care să includă toate serviciile de mai sus într-un singur loc.

Prima prezentare a conceptului сa fost expusă în toamna anului 2016, când evenimentul organizat de InOut – România –„Misiune posibilă“, s-a bucurat de un succes răsunător. În parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industria Bulgaro-Română din Ruse a fost organizat un forum vizitat de oameni de afaceri din toată Bulgaria. Peste 100 de companii au avut ocazia să asculte timp de mai mult de 6 ore, exemplele modelelor de afaceri de succes din diferite industrii de pe ambele părţi ale podului şi toate acestea în mod gratuit.

La data evenimentului zeci de companii foloseau deja serviciul cu succes, deşi încă nu avea un nume. Afacerea, cu toate acestea, doreşte să cuprindă întregul ciclu de organizare şi marketing într-un singur loc pentru a economisii timp şi bani cu scopul de a impulsiona vânzarea produselor sale pe pieţele externe.

După care în anul 2016 vine momentul în care acest produs trebuie să se legitimeze şi primeşte numele “Ro-Mania”. Ceva lipsea din acest lanta aşadar apare partenerul care rezolva această problema şi anume „Mediapost Hit Mail Bulgaria” – agenţie pentru marketing direct şi digital, parte a grupului francez La Poşte, care are filiale în România, Spania, Portugalia şi Vietnam. Directorul executiv pentru Bulgaria, Hristo Radichev a înţeles că „Mediapost” este piesă care lipseşte din „Ro-Mania”. Compania are o echipa de profesionişti de marketing dovediţi în România, care este bine familiarizată cu tendinţele şi specificul pieţei.

După ce serviciul a intrat pe piaţa românească, a apărut şi întrebarea logică, “Şi de ce nu Grecia?”. Astfel “RO-Mania” a devenit “Balkan еCommerce“ in anul 2016“