Продажби в чужбина

Предизвикателството да продавате в чужбина

 

Ако искате да продавате в чужбина или да разширите вече съществуващия си онлайн магазин, има няколко предизвикателства, с които ще се сблъскате. Balkan eCommerce ще Ви помогне да преодолеете почти всички от тях. От проблеми и въпроси относно складирането или регистрацията по ДДС до специфични изисквания за продуктите, които ще предлагате, или как да решите логистичния пъзел – най-вероятно вече имаме отговора. Заедно с нашите местни партньори – всички от които са доказани експерти в своята област – ще Ви спестим много време в търсене и разискване на възникнали въпроси.

Също така ще трябва да обмислите редица допълнителни задачи преди да стартирате бизнеса си в нова държава: локализиране на уеб сайта, адаптиране към предпочитаните местни начини на плащане, местна доставка, фулфилмънт в локални или регионални складове, дигитален и офлайн маркетинг и много други. Именно тук наличието само на един доставчик за всички изброени услуги играе ключова роля в пестенето на време и ресурси. Защо да не се фокусирате само върху специфичните пазарни изисквания както от правна, така и от оперативна гледна точка, вместо да губите излишно време в координация на различни доставчици?

 

Широко териториално покритие

 

Настоящото ни покритие Ви позволява да започнете да продавате на един или повече пазари, в зависимост от Вашата стратегия. Искате да покриете по-голямата част от Балканите (България, Гърция и Румъния, с население над 38 милиона души)? Няма проблем! Предпочитате да се фокусирате върху Централна Европа (Унгария, Чехия, Словакия, Полша и т.н.)? Разчитайте на нас. А защо не и Западна Европа? Имаме страхотни опции за Вас.

Започнахме през 2016 година само с три държави, а сега имаме над 10 и списъкът продължава да расте. Това е ясна демонстрация на потенциалните онлайн продажби за Вашия бизнес. Глобалната електронна търговия се разраства с бързи темпове и Вие може да станете част от нея. Ако може да увеличите продажбите си в повече страни наведнъж, шансовете Ви да разширите своя бизнес са много по-добри. Никога не е било по-лесно да продавате в чужбина!

 

Множество висококачествени услуги за електронна търговия, от които да избирате

 

Вероятно до този момент вече сте решили някои части от бизнес пъзела без чужда помощ. Чудесно! Значи вече имате значителна преднина пред конкурентите си във Вашата ниша. Те може да са или от Вашата държава, или от друга страна по света – глобализацията направи това възможно. Няма значение дали имате нужда само от няколко или от всички услуги, които предлагаме. Ще Ви помогнем със същото ниво на внимание към детайла, бързина и прецизност. Ако имате нужда от местен фулфилмънт склад или дигитален маркетинг, или искате да се възползвате от опита ни за всеки един аспект от своя бизнес, за нас ще бъде удоволствие да Ви помогнем.

Обикновено отговаряме на всички запитвания в рамките на работния ден. Ако имате твърде сложен проект, ще Ви помогнем да избегнете някои досадни грешки, така че във всеки случай си струва да се свържете с нас.