Куриерски услуги

Местни или международни доставки с добре познати куриерски фирми

 

Когато получите поръчки онлайн, някой трябва да достави продуктите на Вашите клиенти. За тази цел може да разчитате на нашите сигурни куриерски услуги. Ние работим с редица местни и международни куриерски компании, за да Ви предоставим висококачествени международни и локални доставки. За някои държави, където плащанията с карта или кеш при доставка са предпочитани методи, ние можем да организираме събирането и превеждането на сумите от наложените платежи към банковата Ви сметка. Няма значение дали имате стандартни пакети, големи кашони, продавате огромни артикули или не сте планирали никакво пакетиране – работейки с нас ще осигурите качествена доставка както на крайните, така и на Вашите бизнес клиенти.

Опции за бърза доставка и пълно проследяване на пратките

 

За повечето държави предлагаме доставка в рамките на 24 до 48 часа и много висок процент на доставяемост още при първото посещение. Изберете услугите на Balkan eCommerce и ще избегнете много от потенциалните проблеми, с които се сблъскват Вашите конкуренти.

Вашите локални доставки се извършват от добре познати местни куриери. Това ще намали честотата на отказаните пратки и ще увеличи бързо приходите Ви. Ще разполагате с пълна проследимост на пратките чрез нашата работеща 24/7 система за отчитане. Също така, ние ще се погрижим за отказаните поръчки в нашия местен склад, за да не плащате цяло състояние за превозване на върнатите пратки. Ще сте наясно със статуса на всяка поръчка и ще бъдете известяван навреме от екипа ни, в случай че има проблеми с изпращането на стоката.

Управлявайте международното разрастване на Вашия бизнес с нас

Нашият богат опит в международните доставки за онлайн магазини ще Ви помогне да разраснете бизнеса си много по-бързо в сравнение с Вашите конкуренти на местно или международно ниво. Споделете ни какви са плановете Ви за разрастване и ние ще Ви предложим най-добрия начин да организирате управлението на стоката си, куриерските доставки, маркетинга и фулфилмънта.

Може би не си заслужава да правите местни доставки във всички държави. Може би, ако първоначално изпращате пратките си от една точка, това ще ви помогне да прецените потенциала на чуждите пазари. Така ще знаете къде си заслужава да стартирате на първо време. Нашата работа е да направим живота Ви по-лесен като осигурим един доставчик за повечето услуги, от които имате нужда. На Ваше разположение ще имате акаунт мениджър, който ще Ви помогне да разширите бизнеса си експоненциално. По този начин ще си спестите много време и пари, а освен това ще избегнете редица ненужни грешки.

Разгледайте нашата таблица с транзитни времена, за да прецените сроковете за доставка за следващата държава, в която обмисляте да продавате.

Имате ли допълнителни въпроси? Поискайте оферта за нашите куриерски услуги, като ни изпратите имейл на contact@balkanecommerce.com или попълните формата за контакт.