Клиентско обслужване

Как можете да продавате повече, когато осигурявате качествено обслужване на клиенти?

Доказан факт е, че компаниите, които успяват да предоставят качествено преживяване на своите клиенти, имат близо 300% по-добри шансове да получат поръчки. Ако искате и Вие да бъдете една от тези компании във всяка нова държава, в която планирате да продавате, нашите кол-центрове са на Ваше разположение. Нашите добре обучени оператори говорят местния език на държавата, в която искате да продавате. Те ще се погрижат да имате безпроблемна комуникация с местните клиенти по телефон, имейл, чат, социални медии. Също така, операторите ни ще се погрижат за постъпилите възражения и оплаквания, за онлайн репутацията Ви и за изграждането на доверие във Вашите клиенти.

Всички видове обаждания и допълнителни услуги


Ако имате нужда от потвърждаване на поръчките, постъпили във Вашия онлайн магазин, по телефон (препоръчваме го силно за някои държави) или какъвто и да е вид последваща кампания след доставяне на поръчката, ние можем да го направим вместо Вас. Нашите системи гарантират, че всички обаждания се записват, за да може да ги оцените и да контролирате качеството на услугата, ако се налага. Оставете на нас обслужването на входящите и изходящите обаждания. Можем да Ви осигурим фиксирана линия или безплатна такава, в зависимост от предпочитанията Ви. Отчитането е изключително подробно и изцяло съобразено с Вашите специфични изисквания. Ще Ви дадем достъп в реално време до нашите платформи, а също така можем да Ви изпращаме дневни, седмични или месечни отчети за обслужените обаждания или съобщения.

 

За някои от нашите клиенти обработваме стотици обаждания и имейли на ден. За други поддържаме непрекъснато разговори с клиенти във Facebook Messenger. Можем да се справим с всяка форма на кореспонденция, от която имате нужда – само ни попитайте.

 

Имате още въпроси? Просто се свържете с нас и ще се радваме да отговорим на всички тях! Изпратете ни имейл на contact@balkanecommerce.com или поискайте оферта!