Дигитален маркетинг

Продавайте повече в повече държави, на повече хора

Няма значение в коя държава или група държави искате да стартирате – ние вече имаме необходимия богат опит в дигиталния маркетинг там. В момента нашият екип управлява кампании в над 10 държави в ЕС! Работим за различни наши клиенти в разнообразни бизнес сектори – от сайтове за електронна търговия, през туроператори и чак до производители на бързооборотни стоки.

С наша помощ може да увеличите онлайн продажбите си в повече държави. Нашите експерти по дигитален маркетинг са добре запознати с големите международни платформи (Facebook, Google, Etarget и т.н.), но също така и с местните такива (напр. Seznam, AdWise и др.). Ние можем да Ви осигурим задълбочен анализ на дигиталния пейзаж за всяка една държава, както и релевантни предложения какво може да очаквате, ако започнете да продавате там.

 

PPC кампании и маркетинг автоматизация за онлайн магазини

 

Ако искате да продавате почти на автопилот, можем да Ви помогнем с много автоматизирани имейли и процеси. Първоначалната настройка отнема известно време, но след това ще се наслаждавате на доста по-висок брой конверсии. Това ще Ви донесе допълнителни приходи, които можете да инвестирате в още повече трафик. Така ще си осигурите изключително предимство спрямо конкурентите и ще продавате много повече в сравнение с когото и да е във Вашата ниша!

Нюзлетър, поредица от имейли, транзакционни имейли (например при изоставена количка) са само някои от многото услуги за генериране на приходи, които предлагаме за Вашия онлайн бизнес. Ще Ви помогнем да съберете повече имейли в сайта си чрез изскачащи прозорци или sticky bars. Ще Ви бъдем от полза и с локализирана SEO оптимизация и PPC кампании. Ще докараме повече релевантен трафик на електронния Ви магазин от местни рекламни платформи. С други думи, ще Ви помогнем да постигнете по-добри резултати, отколкото сте очаквали от нас.

 

Оптимизация на целева страница и консултация

 

Ако имате нужда от A/B сплит тест за целевите си страници, ние имаме уменията и софтуера да го направим вместо Вас. Също така имаме вътрешни дизайнери за творческа работа и вътрешни разработчици за по- сложни интеграции с рекламни платформи или външни системи. В повечето случаи можем да повишим ефективността на целевата Ви страница с поне 11%. Това означава, че ще имате и много по-високи приходи от тези страници.

Ако разполагате с вътрешен маркетинг екип, тогава може би имате нужда от някой, който да даде безпристрастна оценка на текущите Ви маркетинг усилия. За всяка държава, която покриваме, ще Ви осигурим списък с предложения какво можете да подобрите. Тествайте нашите предложения спрямо обичайния си подход и сравнете резултатите. Имаме много добри познания относно спецификите на местните пазари, така че може да разчитате на нашата прозрачност и съвети, подплатени с данни.

Свържете се с нас, за да научите повече за нашите услуги за дигитален маркетинг, които може да Ви помогнат да увеличите приходите си. Свържете се с нас като кликнете ТУК.