Превод и локализиране

Превод и адаптиране на сайтове за електронна търговия

Ако сте решили да продавате в друга държава, ще имате нужда от добре преведен онлайн магазин. От изключително значение е да обърнете огромно внимание на детайлите при тази задача. Лошият превод може да откаже потенциалните Ви клиенти. Добре преведените текстове от хора, носители на местния език, ще Ви помогнат да продавате значително повече.

Услугите на Balkan eCommerce ще Ви осигурят отличен превод на интерфейса на Вашия електронен магазин (проверен два пъти от нашите местни експерти, за да сте сигурни в добрия резултат). Също така, ще Ви помогнем да адаптирате уебсайта си спрямо местните изисквания и специфики.

За какво трябва да помислите, когато локализирате онлайн магазина си?

Ще се наложи да обмислите и адаптиране на Общите условия на Вашия онлайн магазин, както и Политиката за поверителност, Политика за връщане и замяна и т.н. Във всички случаи ще трябва да спазвате местното законодателство и изисквания, за да осигурите правилното клиентско изживяване на Вашите потребители, както и редовността на своя бизнес.

Друго нещо, което е важно да проверите внимателно, е дали името на марката Ви не звучи странно или смешно в новата държава. Ако това е така, помислете как да промените името, за да не влияе то негативно на бизнеса Ви. Не забравяйте, че нещо, което звучи добре на Вашия език, може да е доста смешно на друг език.

Дяволът е в детайлите

Ние обръщаме изключително внимание на малките, но важни подробности от превода на Вашия онлайн магазин. Понякога бутони като „Поръчай сега“ или „Изпрати поръчката“ може да се преведат по смешен начин като например „Подредете сега“ или „Поръчайте кораб“. Всичко, което звучи странно или необичайно за местния клиент, трябва да бъде коригирано – и ние можем да свършим това за Вас много бързо.

Ако имате нужда от превод на Вашия онлайн магазин или вече имате преведен сайт, но искате да съгласувате превода със специалисти, просто ни потърсете. Изпратете ни запитване на contact@balkanecommerce.com или поискайте оферта!