Фулфилмънт и складиране

Лесна интеграция с Вашия онлайн магазин и редица складове, от които да избирате

Независимо къде искате да започнете да продавате онлайн, нашата интегрирана система за фулфилмънт гарантира, че имате цялата важна информация на едно място. Имате директен достъп, пълен отчет и безпроблемен оперативен процес, които Ви осигуряват всички необходим данни в реално време.

Ние можем да Ви осигурим обработване на Вашите поръчки (фулфилмънт) в складове, разположени из цяла Европа, както и в Обединени арабски емирства и Виетнам (вижте тук пълния списък на държавите). Можете да изберете една или повече от тях, в зависимост от стратегията Ви за разширяване на бизнеса.

Следене и управление на стокови наличности

Във всеки един момент знаете колко продукти имате на склад при нас, какъв е статусът на всяка поръчка и какво се случва с върнатите пратки. Ще виждате пълната картина за Вашите продукти, независимо в коя държава или държави продавате с нас. Не разочаровайте някой свой клиент с доставка на продукти с изтекъл срок на годност – ние ще Ви информираме за изтичащи срокове, за да изпращате първо тези продукти и да нямате загуби.

Местен адрес за върнати пратки

Постоянно следим тарифите за доставка спрямо нашите показатели за категорията продукти, която продавате и Ви предупреждаваме за възникнали отклонения. Освен това Ви осигуряваме местен адрес за върнати пратки, за да спестите от разходи за куриер. Ние винаги се грижим и за управлението на върнатите поръчки, като проверяваме за повредени продукти, а тези, които могат да се ползват повторно, връщаме като наличност в склада. Въз основа на Вашите инструкции, можем на определен период да Ви изпращаме консолидирана пратка с върнатите продукти.

Налага Ви се да преместите стоката си от един склад в друг? Нямате проблеми! Просто уточнете количествата и датата на доставка, а ние ще подготвим всичко за изпращане и ще организираме транспортирането му – независимо дали е само кутия, пале или дори цял камион.

Голям капацитет за обработка на поръчки

Всички складове имат голям капацитет и това ни позволява да обработваме значителен обем поръки на ден. Ако Ви трябва допълнително пространство за инвентара Ви, можем да Ви осигурим повече рафтове или палетоместа, за да складирате продуктите си.

Нашите опитни оператори могат бързо и в много кратки срокове да окомплектоват продуктите Ви,  така че да доставите навреме поръчките на своите клиенти. Освен това имаме отлични условия от местни или международни куриери както за международни, така и за локални доставки. Може да откриете повече информация за това  в секцията Куриерски услуги.

Разберете повече за нашите складове и фулфилмънт услуги – изпратете ни запитване на contact@balkanecommerce.com или поискайте оферта!